iran canada چهارشنبه 11 اسفند 1395 11:30 ق.ظ نظرات ()

ویزای تحصیلی کانادا ، همانطور که میدانید هر سال بیش از ۱۳۰ هزار دانشجو و دانش آموز در سراسر جهان به این کشور جهت ادامه تحصیل مهاجرت میکنند . ویزای تحصیلی سندی است که از سوی اداره مهاجرت کانادا صادر شده و دانشجوبان میتوانند به مدت محدود و در دانشکده های مشخص با رشته تحصیلی معین اقامت داشته باشند .

اجازه تحصیل در شرایط زیر نیاز نمیابشد :

۱- برای تحصیل در مدت زیر ۶ ماه

۲- کودکانی که والدین آن ها اقامت قانونی در کشور کانادا دارند .

۳- خانواده یا کارمندان سفارتخانه در کشور کانادا

ویزای-تحصیلی

اداره مهاجرت به دانشجویان خارجی اجازه کار با شرایط محدودی را میدهد که میتوان به موارد زیر اشاره کرد :

۱- کار در دانشگاه بدون اجازه کار

۲- کار در خارج از دانشگاه با اجازه کار

۳- در برنامه های تعاونی و کارآموزی که بخشی از سابقه کاری قلمداد میباشد و نیازمند اجازه کار می باشد .

۴- برنامه های کاری بعد از تحصیل (فارغ التحصیلی) به مدت یک و دو سال با توجه به رشته های تحصیلی و نیازمند اجازه کار می باشد .

۵- مجوز کار برای بیشتر کارهای موقت در کانادا مورد نیاز است .

برای پرسش سوالات خود میتوانید با کارشناسان شرکت ایران کانادا به شماره تماس :   ۸۸۵۰۱۴۱۱-۰۲۱ | ۸۸۵۰۱۴۱۲-۰۲۱ | ۸۸۵۳۱۶۲۵-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید .