iran canada چهارشنبه 11 اسفند 1395 10:31 ق.ظ نظرات ()

ویزا توریستی کانادا ، در شروع میخواهیم یک تعریفی از توریست داشته باشیم توریست کسی است که تابعیت کشور کانادا را ندارد و میخواهد به صورت قانونی از کشور کانادا دیدن فرماید . کشور کانادا هرساله بیش از سی و پنج میلیون بازدید کننده را میزبانی میکند که با ویزاهای غیراقامتی وارد این کشور میشوند . TRV یا همان Temporary Resident Visa  (ویزای موقت) مدرکی است که برای متقاضی بازدید کننده از سوی کشور کانادا صادر میشود .

سفر به کشور کانادا میتواند به دلایل زیر می باشد :

۱- تعطیلات

۲- دیدار با خانواده

۳- انجام بیزینس

متقضیان برای اخذ ویزای توریستی نیاز به انجام آزمایشات پزشکی ندارند .  برخی مشکلات پزشکی خاص و سوء پیشینه میتواند منجر به عدم دریافت ویزای کانادا شود . توریست کانادا باید بتواند از نظر مالی توان ساپورت در مدت زمان حضور در کانادا را داشته باشند .

ویزای Singel  :

با استفاده از این ویزا میتوانید یکبار وارد کانادا شوید .

ویزای Multiple :

با استفاده از این ویزا میتوانید به صورت متعدد وارد کشور کانادا شوید و حداکثر به مدت ۵ سال اعتبار دارد .

برای پرسش سوالات خود میتوانید با کارشناسان شرکت ایران کانادا به شماره تماس :   ۸۸۵۰۱۴۱۱-۰۲۱ | ۸۸۵۰۱۴۱۲-۰۲۱ | ۸۸۵۳۱۶۲۵-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید .